Ghost Recon, jako jedna z nej her roku

Určitě každý, kdo se zajímá o hry ví, že teď probíhá beta hry Ghost Recon Future Soldier, na kterou se čekalo skoro dva roky. Bohužel buď je Ubisoft neschopné, nebo tam je tak obrovský nával hráčů, protože beta často padá, ale i přesto se mi podařilo pár zápasů odehrát a udělat si na hru názor, který je hlavně kladný.


Bohužel nemůžu rozebrat vše co se mi líbí, protože to je vesměs vše. Ale na druhou stranu se o pár věcech zmíním. Tou první je grafika, která je dle mého perfektní. Působí takovým čistým a hladkým dojmem, není to přeplácané, na bojišti je vše přehledné. Pro mě absolutní nádhera. K hratelnosti taky není co vytknout, protože je k této hře šitá na míru a jde vidět, že za těch 5 let, nebo jak dlouho tu hru dělali, měli dost času a prostoru na vyladění každé maličkosti. Samozřejmostí je i tolik zmiňované vylepšování zbraní, které vlastně taky nemá chybu a levelovaní každé třídy zvlášť s odemykáním různých bonusů. K samotnému hraní se může člověk postavit, jak uzná za vhodné, rambo styl, nebo spíše stealth? Tady jde totiž vše kombinovat a hlavně to nikoho neotravuje jako v jiných hrách (např. BF3), kde ty zas*ané kempy se sniperkama dokážou lidi akorát vytočit.

Teď jen počkat na plnou verzi a doufat, že ta hra bude opravdu tak skvělá, třeba i v kampani a ne jen v MP. Už jsou dokonce zveřejněné achievementy, které jsou převážně z multiplayeru, takže další plus k této snad vynikající hře.

Komentáře