Krátké dojmy ze Zaklínače 2

Jelikož vím z vlastní zkušenosti, že dlouhé články o hrách nemám rád, rozhodl jsem se napsat kratší dojmy z dohraného Zaklínače 2. Žádné spoilery nebudu psát, takže pokud se to rozhodne někdo číst tento článeček, nemusí mít strach.

Hlavním tahákem hry je určitě děj, příběh a možnosti, které hra poskytuje. V tomhle je Zaklínač 2 takřka perfektní a konkurenci nechává daleko za sebou. Takhle dospělý příběh a dějovou linku nemá nejspíš žádná hra a v kombinaci s dobrým gameplayem je tohle v podstatě bezkonkurenční RPG na trhu. Jasně trochu si protiřečím s mým předchozím příspěvkem, jenže tohle jsou jen otravné detaily, kterých má každá hra více, či méně. Pokud Vám RPG žánr moc neříká, nebo Vás nebavil například Dragon Age (ani se nedivím), tak nezavrhujte Zaklínače 2, protože tohle je úplně jiná úroveň a nedovedu si představit, že by tohle někoho nebavilo. V podstatě by se dal Zaklínač 2 popsat jedním slovem a to “perfektní”.

Bohužel hru hodnotím po jednom dohrání, minimálně ještě jednou ji musím projet, protože během kampaně máte dost zásadních rozhodnutí, které snad ovlivní více hru. Bohužel jaký vliv mají vaše rozhodnutí člověk zjistí až na druhé projetí, takže snad mě Zaklínač 2 v tomhle nezklame.

Komentáře